تاريخ انتشار : 132/03/26 - 16:56
كد :43
نصب و نگهداری چتر و سایبان باغی و ویلایی
چتر و سایبان باغی یکی از تجهیزات باغی مفید می باشد که برای آرامش بیشتر و لذت بردن از هوای آفتابی طراحی گردیده است. از چتر و سایبان باغی نه تنها در تابستان بلکه در زمستان و یا هوای بارانی نیز می توان استفاده کرد.
امروزه چتر و سایبان های باغی مختلفی تولید و در بازار عرضه می شوند. به همین دلیل نحوه نصب و نگهداری آنها متفاوت است. در مجموع می توان گفت نصب و نگهداری چتر و سایبان باغی کار دشواری نیست. با رعایت چند نکته می توانید تا سالهای سال از چتر و سایبان باغی خود نگهداری نمایید.
نصب چتر و سایبان باغی
همانطور که گفتیم چتر و سایبان باغی مختلفی در بازار وجود دارد. این تنوع در متریال استفاده شده و نحوه باز و بسته شدن ان می باشد. متریال های متنوعی چه از نظر پارچه چتر و چه از نظر پایه های آن وجود دارد. اما دسته بندی محدود تری که در مورد چتر و سایبان باغی وجود دارد نحوه باز و بسته شدن آن است که به دو صورت پایه وسط و پایه کنار وجود دارد.
نصب چتر و سایبان باغی پای وسط
نصب چتر و سایبانباعی پایه وسط بسیار شبیه به چترهای کوچک و دستی است. تنها کافیست چتر را در محل مورد نظر قرار دهید و نگهدارنده آن را به سمت بالا هُل دهید. برای بستن این چترها نیز باید اهرم بستن را بفشارید و سایبان را جمع کنید.
نصب چتر و سایبان پایه کنار
نصب چتر و سایبانهای پایه کنار اگر چه به طور کلی کار چندان دشواری نیست اما برای اولین استفاده نیاز به آموزشی ابتدایی دارد. این چترها شامل قسمتهای مختلفی همچون؛ پایه چرخدار، ستون علمک و وینچ میشوند.
- برای نصب این چترها ابتدا ستون علمک را در مادگی پایه چرخدار قرار دهید.
- قسمت عقب بازو را در بالای ستون علمک قرار دهید.
- سیم بکسل چتر را از قسمت سوراخ جلوی بازو و از روی قرقره عبور داده و سپس از روی قرقره انتهای بازو عبور دهید و به وینچ یا همان دستگیره پشت علمک برسانید و دور غلطک وینچ دور سوراخ به صورت مارپیچی رد کرده و گره بزنید تا محکم شود.
- هم اکنون چتر آماده استفاده است و با چرخاندن دستگیره وینچ، چتر باز میشود.
- برای بستن چتر ضامن زیر وینچ را با احتیاط آزاد کنید.
نگهداری از چتر و سایبان باغی
- در زمان نصب چتر احتیاط کنید که به اتصالات و پارچه چتر آسیبی وارد نگردد.
- به هنگام بارش سنگین برف، توصیه میشود تا چتر را در حالت بسته قرار دهید تا بارش برف موجب سنگین شدن و واژگونی چتر و اتصالات آن نشود.
- اگر در مناطق بادخیز سکونت دارید، توصیه میشود هنگام وزش بادهای شدید نیز چتر را به صورت بسته قرار دهید تا از واژگونی چتر و آسیب به اتصالات جلوگیری شود.
- به طور کلی توصیه میکنیم در زمانی که به چتر نیازی نیست آن را همیشه بسته نگه دارید تا از آسیبهای جوی و پوسیدگی ناشی از تابش مستقیم نور خورشید در امان باشد.
- وینچ چترهای پایه کنار، از جنس آهن و قطعهای مصرفی بوده بنابراین بهتر است که هنگام باز و بسته کردن آن نهایت دقت را به خرج دهید.
- برای افزایش طول عمر، تمیزی و سلامت چتر بهتر است از کاور چتر استفاده شود تا در زمانی که به چتر نیازی نیست و در حالت بسته قرار دارد کاور چتر از جمع شدن گرد و غبار و آسیب نور خورشید آن را در امان نگهدارد.
- به یاد داشته باشید که پارچههای چتر موجود در بازار ایران، همگی تولید داخلی هستند و خاصیت آبگریزی دارند. اما این ویژگی نهایتا 2 تا 3 ساعت در مقابل بارش مداوم باران دوام آورده و سپس آب ناشی از بارندگی از پارچه عبور خواهد کرد و پس از خشک شدن پارچه مجددا خاصیت آبگریزی خود را بدست خواهد آورد.
- برای شهرهای شرجی با میانگین بارش زیاد بهتر است از چترهای آلومینیومی استفاده نمایید و برای کافه و رستوران چترهای پایه وسط چوبی یا آلومینیومی میتواند انتخاب خوبی باشد.
- پیش از جابهجایی چتر به منظور جلوگیری از واژگونی آن توصیه میشود ابتدا چتر را بسته سپس آن را به محل مورد نظر انتقال دهید.
- برای مقاومت بیشتر چتر در مقابل وزش باد، میتوانید روی پایه چتر علاوه بر وزنه خود چتر، وزن بیشتر گذاشته و یا از فلاور باکس روی پایه چتر استفاده نمایید ولی در زمان جابجایی برای جلوگیری از فشار بر روی چرخ، آنها را برداشته تا چتر به راحتی حرکت کند و به چرخ آسیبی وارد نگردد.
- حتی المقدور از قرار دادن چتر و سایهبان در محیط با شیب زیاد خودداری نمایید و یا در صورت قرارگیری در شیب، از مهار پایه آن اطمینان حاصل کنید.
- اگر محیطی که از چتر استفاده میکنید صاف و هموار نیست در زمان جابجایی چتر پایه کنار، حتی المقدور آن را بلند کرده و سپس جابهجا نمایید.